Pakar Rahsia Tshirt Buat Aku Bengang!!!























Hari ni hati aku terasa memang bengang, bengang dengan satu keluaran Ebook hasil karya Haszoor Muaidi. Bro ni dah bongkar satu benda yang dulu ni rahsia untuk semua para Usahawan Tshirt, tapi dengan slamber badak je dia bocorkan semua.
Habislah Usahawan Tshirt lain, kalo lubuk2 diorang da kena korek. So, monopoli kat seseorang usahawan tshirt semua kantoi suda. Dengar2 ramai gak orang tak puas hati ngan Haszoor ni… bukan setakat usahawan tshirt je,, habis tokey-tokey tshirt mengeluh dgan keluaran ebook haszoor ni. Makan sorang, simpan sorang la, tu kata diorang.
Ni lak adalah teknik yang buat aku ngan usahawan tshirt bengang dengan dia. Kitorang dulu amik bertahun2 nak mahirkan diri dalam bisnes tshirt ni, Tapi ngan produk Haszoor Muaidi ni, budak2 baru belajar bisnes tshirt sebulan pun da boleh kaut untung. Ini mana boleh jadi, patut kena la rasa apa yang kami rasa rugi untung dulu..
Antara sebab ramai para usahawan tshirt tak puas hati dengan Haszoor adalah pasal tajuk2 dalam produk dia ni :-
  • Jadi broker/agen/orang tengah
  • start bisnes tshirt tanpa modal sendiri
  • Rahsia lubuk pembekal tshirt ~hot giler~
  • Teknik pemasaran tshirt
  • Asas mudah dalam bisnes tshirt 
  • Teknik mudah untung hingga 100% dengan bisnes tshirt  ~hot giler~
Haa, semua ni kena amik masa bertahun tau nak merasa. Tapi kitorang tak kesah pun, yang bezakan kitorang ngan budak2 baru adalah kitorang ni banyak pengalaman, diorang tak banyak.. hehehe….
Ceh, ingat... pengalaman kitorang adalah advantage kitorang, tapi yang buat kitorang terduduk adalah DIA BOCORKAN TERUS  RAHSIA LUBUK PEMBEKAL TSHIRT.. Kami ni sampai berurat bijik mata menahan ngantuk cari lubuk pembekal,,, dia dengan selamber land je terus list kan semua.. Arghhjjj… Kopak Kopak….
Tapi, sekarang ni Haszoor beri ebook ni percuma saja dengan kuota yang sangat terhad. kalo korang berjaya ke website bawah ni dan berjaya masukkan nama dan email korang kiranya korang sangat bertuahlah dapat download ebook bisnes tshirt tersebut secara percuma.

Klik link kat bawah ni untuk dapatkan ebook tersebut secara percuma...itu pun kalo korang sempat.

disclaimer: Ebook ni adalah versi percuma.. kalo korang nak versi berbayar korang kena roger2 si Haszoor Muaidi ni ekh. Orang tua-tua kata, jangan terburu-buru... dapatkan versi percuma dulu pastu kalo suka baru korang decide sendiri untuk beli versi berbayar

Update: Tawaran PERCUMA ebook bisnes tshirt akan semakin berkurangan.. Dapatkan versi percuma ini sebelum terlambat

dapatkan disini -->PakarBisnesTshirt.com

70 comments:

Mogan Lee said...

Thanks bro share info ni,, aq sempat download ebook tersebut. cayalah ko bro. :)

Safwan said...

Ala bro.. biar la orang baru pula nak merasa perniagaan tshirt ni.

ko pun jangan la marah sangat kat bro Haszoor tu, dia nak ajar orang buat bisneskan. dapat pahala lagi2 bulan posa ni.berganda owh. :D

ps: aq dah grab ebook tu, terbaik daripada bro Haszoor Muaidi

Fadzil kamaruddin said...

Bro Mogan: Tahniah bro berjaya download ebook tersebut.

Safwan: Hehe, takde la marah sangat. cuma terkejut dengan perkongsian dia. terkedu gak la ;P

Sara said...

Mekasih abg fadzil kongsi-kongsi ebook ni. jangan marah2 Tuan Haszoor tu kan hebat orangnye. :)

Fadzil kamaruddin said...

Sara: takde la marah sangat, cuma terkezut je.huhu. dah baca ebook tu? ke belum download?

Sara said...

Huhu,, nanti sara baca ekh ;)

Jamal said...

siggah blog bro :)
ebook bisnes tshirt? bagus ke bro?

Fadzil kamaruddin said...

Jamal: wah singgah blog picisan aku..gembira :)
bagus atau tidak bergantung kepada penilaian ko bro. nak tau bagus ke tak, kena baca.

sebaiknya ko download dulu ebook tu jamal, kang dah tutup website tu, terpaksa kena beli versi berbayar pulak. sebaiknye, dapatkan percuma dulu

Zamani said...

singgah dan selamat berbuka bro :D
wah blog baru pun dah ramai pengunjung! hebat ko bro fadzil.
weh, ebook tshirt tu bro haszoor punya kan? bila tarikh akhir download ebook tu bro?

Fadzil kamaruddin said...

selamat berbuka bro Zamani.. :)
makan pe bro? aq ayam goreng jer..huhu

pasal tarikh tamat download ebook tu aq tak tau la bro. tapi yang pasti (kata Haszoor) ebook tu kuotanye terhad.

Laura said...

salam ziarah,,

terima kasih atas infonya :)

Anonymous said...

Alhamdulillah sudah download..mekasih ye bro :D

Ernee Azmn said...

visit here :)

Fadzil kamaruddin said...

to anonymous: jangan lupa baca pula bro.tu step kedua lepas download

ernee azmn: thanks dear Ernee.. :)

Nuzzy Kusnarya said...

visit balik bro great ur site

Fadzil kamaruddin said...

Nuzzy: just a simple blog je bro..sharing pengetahuan saya dalam dunia perniagaan internet.
btw,, thanks for visiting my blog ye bro. :)
hope u enjoy

pelangi sepi said...

singgah melawai,nice info..

Fadzil kamaruddin said...

pelangi: terima kasih kerna sudi singgah :D

fatinsyafiqa said...

huhu sabar sabar. jangan marah.

aNis said...

mak aih ! marah nya , HAHA . sabar-II , tak baek marah-II bulan puasa ni . tak pe la , dia niat baik actually tu ,,think positively ea , ;)

farhan said...

terima kasih bro! aq dah download dah.. memang terbaik ko bro :)

Fadzil kamaruddin said...

fatinsyafiqa: ok, marah saya dah reda.huhu

Anis: tq anis atas nasihat.. :)

Farhan: bagus bro,, bro dikategorikan sebagai fast action kerna selalu ambil peluang yang ada. langkah seterusnya adalah baca ebook tersebut.

Herriyati Bastari said...

Mau coba download ebooknya., Before that, create a mark on this nice blog first :D

RAHMADANI, SE said...

boleh juga neh sob, di pelajari
izin dowload ya sob, kunjungan balik menjelang shalat jumat.... :)

amir said...

kalo die kate satu baju 12rm, jual 35..xkire riba ke? sbb keuntungan da lbih sparuh hargee baju tu..jus tnye..sori

kasihdiskon.com said...

kunjungi website kami sob =) neew look

Zuhaini said...

oh.. jangan marah-marah ye..

U nak cuba Vitamin Shaklee tak? ada yang sesuai untuk golongan lelaki.. untuk bagi reda tension.. bagi cool je setiap masa... Boleh cuba Trial Pack, murah je, dalam RM80 gitu.

contact saya ya.. (sitizuhaini@gmail.com) www.my-alia.com

purplekyu^_^ said...

wah, baik jugak awk ni ek.
walaupun marah2, tetap promote kat orang lain suruh download e-book tu. :) bagos2. May Allah bless u.
blog ni pun cantik, ade warna purple.

Dede Thea said...

assalamu'alaikum,salam kenal and salam persahabatan,follow me back ,thanks

hawiz said...

sabar2..huhu

Ian Nag Crc said...
This comment has been removed by the author.
mbahyar said...

kunjungan balik gan

MayEvartes said...

obrigada pela visita! bjs

Fadzil kamaruddin said...

Amir Said: Kalau tak mark up, macammana nak untung? Boleh letak sebarang harga, asalkan penjual dan pembeli sama-sama setuju dan harga masih dalam linkungan harga pasaran.

Admin said...

NIce info

sinatrya said...

ijin komen gan.... ninggalin jejak dolo

fa said...

singgah sini.. :)
da download.. tp x penuh pun... just info sikit2 je pasal bisnes t-shirt ni.. hehe ;)
btw, dulu pernah terfikir nk try bisnes ni.. tp tuh la.. xde apa2 pengetahuan sgt~ hee ;)

Plez said...

Ia..kasian ya kalau gitu... dunia ini memang dipenuhi keserakahan....

Fadzil kamaruddin said...

fa: hi, timakasih lawat sini ya. ;) betul, sebab itu ianye percuma namun dalam ebook tu ada diterangkan bagaimana dengan hanya untung Rm7 pun boleh gandakan hingga Rm700. Ramai orang tak tau cara ni.

btw, saya suka sikap seperti awak yang fast action. sebab ramai yang download tapi tak baca. ouh~ rugi-rugi.

software said...

i like this blog....terima kasih banyak infonya

dailyblogforlife said...

Mekasih abg fadzil kongsi-kongsi ebook ni.

mancaracat said...

wah terimakasih atas kunjungannya.

salam

Fiat said...

Thanks for visiting my blog. I hope you have a beautiful weekend. Be happy and God bless you!

EPRINTLIEM said...

BANYAK INFO BERGUNA DISINI, THANKS

lynn kamarul said...

THANKS INFO .. BEST GAK KAN .TP SY KURANG MINAT BUSINESS NI

wisnu said...

permisi.. numpang lewat sob,, semoga bermaanfaat artikelnya...

Zen Granue said...

blogwalking mas brooo
tuggu kunjungan nya. http://yeyensujianto.blogspot.com/

benbazli said...

dapat info pasal bisnes t-shirt kat sini. best gak kalau cuba ek!

meFaez said...

agk berminat..blh cuba ni..

Muhammad said...

Assalamualaikum...
Info utk pengguna HP prepaid sahaja. ‘’Teknik utk call & sms free!!!”

http://www.TalkTalkBIZ.com/muhajirin595

atau di:
www.sovo595.blogspot.com

qampuz shop said...

PESAN KAOS PROMOSI SURABAYA | KONVEKSI KAOS JAKET SURABAYA | BIKIN KAOS JAKET SURABAYA | ALAMAT KONVEKSI SURABAYA | SABLON KAOS SURABAYA http://www.qampuzshop.com/
| PESAN KAOS POLO | TEMPAT PRODUKSI KAOS JAKET SURABAYA | PRODUSEN KAOS JAKET SURABAYA | JASA PRODUKSI KAOS JAKET SURABAYA | TEMPAT BUAT KAOS JAKET SURABAYA | AHLI KAOS JAKET DI SURABAYA | KONVEKSI SURABAYA | PABRIK KAOS SURABAYA | PESAN KAOS MURAH | SUPLIER KAOS DAN JAKET | JASA KONVEKSI SURABAYA | HARGA KONVEKSI KAOS JAKET SURABAYA .

Willyo Senapati Alsyah said...

Aku berkunjung Gan.....

almulk said...

ninggalin jejak dolo

Azmah Nordin said...

cantiknya blog awak :) terima kasih krn sudi melawat blog saya

MizTia said...

awesome ^_^.

Iconia PC Tablet Dengan Windows 8 said...

cantik blog ye ni. salam kenal dan terimakasih la bekunjung ke blog saya.

acessories komputer said...

infonya bagus pisannn

Obat Kuat Alami said...

nice blog...gan

Dyan Rosdiana said...

Blogwalking :)

Ade Syahputra said...

visit and follow back my blog ya....SoftPcDownloads

bursaherbal said...

nice blog...semoga sukses sob,,...

Putra said...

keren bro, sukses untuk kita semua ya.

supaisar kambel said...

aku sudah ber kunjung kawan
http://bkht.xml.in

Ivan said...

siplah... kunjungan lagi...

faisal Ng said...

easy money for real... https://uinvest.com.ua/?amigosid=62143 100% for real.. no scam..
tak de tipu2..banyak teman malaysia dah joint...

e d r i n a . 피나 said...

okay laa. makin banyak laa tshirt nty. hehehe ;p

jalan2^^ http://edrina-dafinites94.blogspot.com/

Eronildo said...

http://www.telexfree.com/eronildoserafim

butiq batik said...

keren ni tshirtnya ..thanks..

corely said...

http://www.sfi4.com/12932745.12/FREE

corely said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment